Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2021

Arenabadet stänger för underhåll

Upplevelsebadet i Arena Skövde stänger från och med torsdagen och tre veckor framåt för årligt underhåll. Det rådande läget med coronaviruset har medfört att besöksantalet har minskat radikalt. Bland annat därför passar man på att göra underhållet nu.

Annons

På grund av få besökare stänger upplevelsebadet på Arena Skövde från och med 19 mars och genomför årligt underhåll. Övriga delar av badet håller öppet som vanligt uppger kommunen i ett pressmeddelande.

Det rådande läget med det nya coronaviruset och covid- 19 har gjort att det är få besökare på upplevelsebadet. Därför tidigareläggs det årliga underhållet som vanligtvis sker på våren. Upplevelsebadet kommer i första hand att vara stängt i tre veckor.

— Vi har få besökare på upplevelsebadet just nu då omkring 80 procent av våra besökare är tillresande från andra orter. Därför passar vi på att stänga ner i ett läge där så få som möjligt blir påverkade, säger Per Karlsson, fritidschef Skövde kommun i pressmeddelandet.

Annons

Övriga badet på Arena Skövde håller öppet som vanligt men begränsar antal badgäster till som mest 500 personer inklusive personal, utifrån regeringens beslut om större folksamlingar. Dessutom uppmanas gäster att stanna hemma vid tecken på symptom.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy