Annons

Annons

Annons

Begravning Carola Carlsson

Carola Carlsson, Falköping

Begravningsgudstjänst har ägt rum i Slöta kyrka fredagen den 6 mars, för Carola Carlsson från Falköping. Gudstjänsten inleddes med att kyrkomusiker Birgitta Lindh på orgel spelade ”Amazing Grace” med traditionell melodi. Därefter sjöng Kristina Zettervall sången ”Du är allt” med text av S. Aldén. Präst var Mats Löwing som i sitt griftetal bland annat berättade om Carolas gnista och livsvilja och läste från 5 Mos 30:19 ”… Du skall välja livet…” Carola var en person som valde livet, vågade pröva nya saker och fann glädje i det vardagliga.

Annons

Annons

Gemensamma psalmer som sjöngs var ”Var jag går i skogar, berg och dalar”, ”Blott en dag” och ”Härlig är jorden”. Efter sista psalmen sjöng solisten ”Gabriellas sång” av P. Bäckman.

Kistan var smyckad med en slinga av murgröna med tulpaner, rosor, nejlikor och gerbera i olika röda nyanser. Innan den bars till graven på Slöta kyrkogård spelades på orgel ”Tröstevisa” av B. Andersson.

Vid graven tog maken, döttrarna, föräldrarna, systern med familj, släkt, vänner, kollegor och grannar sitt avsked.

Minnesgåvor har skänkts till Cancerfonden av bland annat Kinnarps AB, arbetskamraterna på leveransavdelningen Kinnarps kontorsmöbler, Arbetskamrater på Inredningshuset Ossmin AB, Tjänstemannaklubben Unionen Kinnarps AB, Kinnarps i Malmö, Göteborg och Hälsingland och bland blommorna fanns hälsningar från Arbetskamrater och Arbetsledning på Kinnarps AB, Vartofta SK och Kinnarps IF. Representant vid begravningen var Kristina Zettervall.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan