Annons

Annons

Annons

Handboll

Fyra Skaraborgsspelare med i månadens MEP-lag

Text

Månadens MEP-lag är presenterade.

Totalt fyra Skaraborgsspelare är med fördelat över SHE och Handbollsligan.

En av dem har därtill blivit utsedd till månadens spelare i SHE.

I slutet av varje månad presenteras månadens MEP-lag i handbollsligorna, SHE och Handbollsligan. Laget tas ut utifrån MEP-poäng (Most Effective Player) som varje spelare samlar på sig genom sina prestationer under match.

Annons

Annons

Nu är februarimånads lag uttagna och totalt är det fyra stycken spelare från Skaraborgslagen som tar plats. I SHE är det Melanie Felber från Skara HF som tar plats på vänsternian för femte gången av sex möjliga. Felber har därtill blivit utsedd till månadens spelare i SHE under februari.

På fyra matcher gjorde hon 26 mål, varav tio i derbyt mot Skövde HF.

– Det har känts bra. Min senaste match mot Heid var jag inte så nöjd med men annars är det bra, säger Felber till SHE.se.

Sällskap i MEP-uppställningen får hon av Skövde HF:s mittnia Elma Örtemark. Skövde HF:s stortalang har gjort 31 mål på månadens fem matcher.

I Handbollsligan MEP-lag tar i sin tur två IFK Skövde-spelare plats. Mittsexan Dan Beck-Hansen och målvakten Fabian Norsten. Den sist nämnde stod inte minst för en stark insats i onsdagens bortamatch mot Alingsås då han stod för en räddningsprocent på 52,8.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan