Annons

Annons

Annons

Annons

Billingeprojektet i Skövde

Då startar ombyggnaden av Billingehus – se presskonferensen här

Text: 

Frågetecknen kring fortsättningen av Billingehusprojektet har varit många under de senaste månaderna. På onsdagen hade Billingehus ägare kallat till en presskonferens för att berätta om vad som kommer att hända. Vi var på plats och sände direkt, se hela sändningen här.

Inbäddat innehåll

Ägarna till hotellet har nu gått ut med att de kommer att påbörja bygge på hotellet inom kort i ett pressmeddelande. Så här skriver ägarna till hotellet Billingehus i ett meddelande:

Annons

"Samarbetet mellan Skövde kommun och fastighetsbolaget Host Hoteleiendom går in i en ny fas, och byggstart är satt till första kvartal 2020.

Annons

Skövde kommun och Host Hoteleiendom är eniga om planerna för vidareutveckling av Billingen och bygglov skickas in före jul.

-Nu ser vi fram till att äntligen sätta igång och bygga. Vi har varit igenom en lång, och till och från krävande process, men nu ska vi realisera Billingens fantastiska potential. Detta ska bli en av regionens finaste anläggningar, säger Anders Moe, administrerande direktör på Flying Elephant, koncernen som äger Host Hoteleiendom."

Klart är att även kommunalrådet Katarina Jonsson ska vara på plats under presskonferensen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan