Annons

Annons

Annons

Molly Sandén till Skaraborg

Sveriges mest streamade kvinnliga artist, Molly Sandén, kommer till Vara konserthus i mars.

Med föreställningen Stark och svag och allting däremellan, når hon arton svenska städer under mars och april.

Molly Sandén kommer till Vara konserthus den 28 mars.

Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”Molly Sandén – Stark och svag och allting däremellan” till konserthus runtom i landet.

Annons

Annons

Den 28 mars kommer hon till Vara konserthus för en specialföreställning baserad på hennes två senaste skivor.

I pressmeddelandet skriver man: "Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av "fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande.

Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når arton svenska städer under mars och april."

Molly Sandén – Stark och svag och allting däremellan, är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv.

Publiken kan enligt pressmeddelandet förvänta sig avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan