Annons

Annons

Annons

Emtunga

Timbuktu först ut i nya svarta konserthallen

Text: 

Den 9 november gör Timbuktu en exklusiv spelning i Vara när nya konsertlokalen Sparbanken blackbox invigs. Med på scen finns också hans kompgrupp Damn!

En av landets bästa liveakter - Timbuktu och Damn! kommer till Vara för att inviga den nya spelplatsen för stående publiken - Sparbanken blackbox.

Timbuktu och Damn! gjorde succé i Varakonsert redan 2012. Nu är de tillbaka för att inviga den nya spellokalen Blackbox, vars svarta inre skapar en annorlunda publikupplevelse.

Annons

Det blir en klubbspelning och "svängigt, nära, svettigt och fest", utlovar arrangören.

Annons

Hiphopartisten Timbuktu tillsammans med gruppen Damn! är kända för att vara en bra liveakt och Damn! soundsystem kommer att värma upp publiken med ett dj-set som sällan görs nu för tiden. Det blir turntables, trummor, blås som får lokalen att vibrera och taket att lyfta.

Det är också första gången som Blackbox används för en stående publik.

– Vi är så glada över att nu kunna göra konserter med stående publik och klubbkänsla på Vara konserthus, det är något vi saknat tidigare. Jag hoppas att så många som möjligt vill vara med och inviga blackboxen med denna premiärkonsert, säger Henrik Lillsjö, produktionschef på Vara konserthus.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan