Annons

Annons

Annons

Emtunga

Chico Trujillo ska lyfta taken på Vara konserthus

Chico Trujillo är ett av Sydamerikas mest populära band, både på hemmaplan och världen över den 15 november kommer de till Vara Konserthus för en konsert i den nyinvigda Sparbanken Blackbox.

Chico Trujillo från Chile kommer till Vara konserthus för att spela i den nya blackboxen. En explosion av färger och rytmer utlovas.

Bandet är ute på en en stor Europaturné och efter stopp i bland annat Berlin, London, Rom, Hamburg och Amsterdam så avslutar de sin turné i Vara. Musiken är en mix av ”nueva cumbia chilena” med hintar av rock, punk och ska.

Annons

Annons

Chico Trujillo har kallats för ”A world class party band” av New York Times. I åratal har de elva musikerna turnerat och spelat på festivaler så som Lollapalooza och Roskilde. De har dessutom spelat för fulla hus på klubbar runt om i Europa.

–Att se Chico Trujillo är att bli påmind om hur musik är som bäst. Live. Det är en explosion av färger, rytmer, melodier, svett och stora poser, 100% partystämning och livet extra allt, berättar Henrik Lillsjö, produktionschef på Vara Konserthus, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan