Annons

Annons

Annons

Emtunga

The Real Group turnerar i Sverige – vill minska klimatpåverkan

I december ger sig den internationellt erkända vokalgruppen The Real Group ut på en omfattande julkonsertturné till 13 stora konserthus runtom i Sverige, Vara konserthus blir ett av stoppen. Tåget blir färdmedlet som tar dem mellan städerna.

The Real Group gör en omfattande julkonsertturné. Till Vara konserthus kommer de den 10 december.

Den flitigt turnerande vokalgruppen har med sina dryga 30 år på nacken många världsturnéer bakom sig, men nu hamnar uppdragen alltmer i Sverige, Norden och Europa – allt för att dra ner på flygresorna.

Annons

Annons

Gruppen får många erbjudanden från bland andra USA, Japan, Korea, Kina, Australien och Nya Zeeland, men tackar allt oftare nej på grund av det omfattande resandet och försöker istället fokusera på den europeiska marknaden.

- Vi försöker minska vårt klimatavtryck på så många områden som möjligt och en stor miljöbov är förstås vårt flygande. Dessutom har vi uppnått en position där vi vet att vi kan påverka människor, då är det vårt ansvar att göra det när det handlar om något så viktigt som klimatfrågan, säger Anders Edenroth, som är grundare och den enda kvarvarande originalmedlemmen i sånggruppen i ett pressmeddelande.

Den 10 december gör deras turné ett stopp på Vara konserthus.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan