Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Veckans stora Sommarkväll i Skara

Text: 

På torsdag är det dags för den andra Sommarkvällen i Skara. På scen står Moderna Tider och den lokala talangen Hugo Ljungqvist.

Årets första Sommarkväll i Skara blev lyckad.

Årets första Sommarkväll i Skara, med bland annat Andreas Jonsson på scen, blev lyckad. Nu är det dags igen.

På området vid Djäknescenen blir det som vanligt flera olika aktiviteter, så som hoppborgar, sumobrottning och gratis glass till alla barn. Moderna Tider, ett party- och tributeband till Gyllene Tider, står för en del av underhållningen på scen. De spelade även på Axevalla travbana under Travveckan och sångaren Daniel Wollbratt berättade då om varför han tror att Gyllene Tiders låtar kommer att leva vidare, trots att Per Gessle och bandet är ute på sin avskedsturné.

Annons

Annons

— Deras låtar är så starka i sig och hitsen lever vidare, det är något vi märker även bland yngre människor som absolut inte var med när Gyllene Tider var som störst.

Att Daniel Wollbratt och hans Moderna Tider nu ska spela på Sommarkvällen känns också passande, med tanke på musiken.

— Gyllene Tider är förknippat med fest, sommar och glädje. Det ligger lite inbyggt i låtarna, sa Daniel Wollbratt, sångare i Moderna Tider.

Moderna Tider spelar på Djäknescenen. Från vänster: Andreas Eriksson (trummor), Stefan Estulf (keyboard), Jimmy Gunnarsson (gitarr) och Daniel Wollbratt (sång).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan