Annons

Annons

Annons

Fotboll

ENV överkört i ångestmötet – oroväckande siffrorna försämras

Text: 

Edsvära/Norra Vånga FF har läckt bakåt och haft väldigt svårt att göra mål på sistone.

Efter det ångestladdade bottenmötet med Skultorps IF blir krisen nu allt djupare.

ENV är i fritt fall just nu.

Efter att ha studsat tillbaka och tagit säsongens första poäng mot Råda BK föll Edsvära/Norra Vånga FF snabbt tillbaka i gamla hjulspår. Sedan den förlösande segern för lite drygt tre veckor sedan har ENV släppt in åtta (!) mål utan att göra ett enda framåt och det har lett till två raka förluster.

Annons

Annons

– Vi kommer att få en tuff säsong och det har visat sig stämma ganska bra. Med så många som vi har tappat och så där. Men sedan tycker jag att vi gör det bra ändå, utifrån de förutsättningar vi har. Men sedan är ju motståndarna bättre, sade tränare Joakim Svensson till SkLT-sporten efter den senaste motgången.

ENV överkört av bottenkollegan

I söndagens bortamöte med bottenkonkurrenten Skultorps IF, som var poänglöst inför matchen, hade gästerna förhoppningar om att vända trenden.

Men ENV blev överkört på Orkanvallen. Skultorp ledde med 2–1 i halvtid och lade i ännu en växel i andra. Det var till slut aldrig något snack om vilket lag som var det bättre för dagen. Skultorp tog sina första poäng för säsongen och lämnade jumboplatsen.

Edsvära/Norra Vånga har nu släppt in 13 mål på de senaste tre matcherna och är efter söndagens bottennapp ny tabelljumbo i division 4 norra. I nästa omgång, som spelas om två veckor, gästar ENV serieledande Ekedalens SK.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan