Annons

Annons

Annons

Annons

Lidköping

Power Big Meet cruisar in i Skaraborg igen

Förra året var bland andra Thomas och Pip Eriksson på plats med sin Cadillac från 1958. I sommar väntas många gamla och fina bilar samlas i Skaraborg igen.

Annons

En av världens största bilträffar, Power Big Meet, kommer tillbaka till Skaraborg för tredje året i rad.

Under en helg två somrar i rad har Lidköping fyllts av tiotusentals fina bilar. Den 4 till 6 juli kommer Power Big Meet tillbaka till Hovby flygfält.

Det blir även cruising, där upplägget och sträckan genom centrala Lidköping är densamma som tidigare år. Planeringsarbetet startades vid årsskiftet och är i full gång med projektmöten varje månad med representanter från alla berörda förvaltningar, skriver Destination Läckö-Kinnekulle i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Det är de tillsammans med American Car Club Sweden Lidköping och Lidköpings kommun som arrangerar cruisingen.

— Det känns väldigt roligt att denna bilträff kommer tillbaka, ett så stort evenemang lockar en bred publik, med besökare från närmare 40 länder. Detta blir tredje året Lidköping är värdstad och i år fokuserar vi på att finjustera planeringen så att detta ska bli ett ännu bättre arrangemang för besökare och Lidköpingsbor, säger Carolina Hellström, projektsamordnare för Power Big Meet, Destination Läckö-Kinnekulle AB, i pressmeddelandet.

Cruisingen kommer alltså genomföras på samma sträcka som 2018 och på fredagen ska finbilscruisingen genomföras med de 200 finaste bilarna.

Annons

Annons

Till toppen av sidan