Annons

Annons

Annons

Lista: Här är de hetaste husen till salu i Skaraborg

SKARABORG Letar du efter ditt drömhus? Vi har kikat på listan över de fem mest klickade husen på Hemnet i Skaraborg

Rustsäter 2, Hällekis

NR 1: Rustsäter 2, Hällekis. 90 kvadratmeter. Utgångspris 1 500 000 kr. Annonsklick: 13037.

Ligger i hjärtat av kinnekulle med anor från 1600-talet. Erbjuder en vy över såväl Kinnekulles stenbrott som Vänern. Idag är det ett omoderniserat fritidshus med rejäla stenväggar. I området ligger munkängarna som är en fantastisk plats under vår och sommar, då ramslök doftar gott.

Börstorps slott, Mariestad

Annons

NR 2: Börstorps slott, Mariestad. 1620 kvadratmeter. Utgångspris: Pris saknas. Annonsklick: 9609.

Annons

I ett vackert böljande landskap befinner sig Börstorps slott. Här finns det allt från vänerns nära läge till vackra skogslandsskap. Slottet har historiska rötter från 1400-talet och fungerar idag som privatbostad men erbjuder tillgång som uthyrning för stora konferenser och festligheter.

LÄS OCKSÅ: Medeltidsslottet från 1600-talet - nu kan det bli ditt: ”Ett helt annat slott nu”

Lanna Lannalyckan, Varola, Skövde.

NR 3: Lanna Lannalyckan, Varola, Skövde. 180 kvadratmeter. Utgångspris: 4 295 000 kr. Annonsklick: 7136.

En gård som har något utöver det extra. Gården stoltserar med nio hektar, och ett otroligt läge vid Ån Ösan, där det även tillstås fiskerätt och strand. Fastigheten har historiska detaljer som äldre kakelugnar och breda golvtiljor, men även moderniteter som ett nylagt tak, nyare kök och jordvärme. På gården finns det även en ladugård med stall.

Blomberg Bäckströmsstugan 1, Götene

Annons

NR 4: Blomberg Bäckströmsstugan 1, Götene. 45 kvadratmeter. Utgångspris: 795 000 kr. Annonsklick: 6772.

Annons

Ett klassiskt rött litet torp med en lummig och harmonisk inramning. Denna naturnära fastighet hittas i trakten kring Husaby och Blomberg på Kinnekulles sydvästra sida. Torpstuga som ligger lite högre med utsikt mot Vänern. Bredvid torpet finns det trivsamma vandringsleder och idylliska beteshagar. Denna fastighet ligger mitt i ett naturreservat som bevarar denna fantastiska miljö. Utöver ett omhändertaget torp finns en friliggande friggebod med sovplatser, uthus med extra sovplatser och hemlighus samt en stor naturtomt.

Skördevägen 6, Lidköping

NR 5: Skördevägen 6, Lidköping. 116 kvadratmeter. Utgångspris: 2 375 000 kr. Annonsklick: 6073.

Idylliskt enplanshus med källare belägen i Dalängsområdet. På entréplan finner man kök, vardagsrum, två sovrum, tv-rum som tidigare har använts som sovrum, gästtoalett och badrum. I källaren finns gillestuga, goda förvaringsutrymmen, gästrum och tvättstuga med torkrum. Ifrån källaren når man även garaget. Lidköpings centrum är nära beläget. Även förskola och mataffär.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan