Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Lyckat DM för Team Kinnekulle HBK

Nya klot gav nya möjligheter för Hanna Lundgren på DM i Mariestad. Hon höjde sitt snitt från 125 till 152. Hon kom tvåa i Damer klass B. I 2:mannalag blev det också en andra plats tillsammans med Josefin Mattsson.

Annons

I helgen avgjordes distriktsmästerskapen i parabowling i Mariestad.

Team Kinnekulle HBK:s medlemmar tog där hem flera titlar.

På herrsidan blev Ingemar Åsevall DM-mästare individuellt i klass C med resultatet 626 poäng. Det var Ingemars första DM.

Ingemar tävlade också i 2-mannalag tillsammans med Emil Sahlström, som också spelade sitt första DM, där de också tog hem titeln distriktsmästare tillsammans med resultatet 1 091 poäng.

På tredje plats i herrar klass C, 2-mannalag kom Kennet Magnusson och Joakim Moberg med resultatet 1 020 poäng.

Annons

Annons

I herrar A blev Robin Ljungkvist, som spelar för Team Mariestad, DM-mästare med sina 873 poäng.

Johnny Eriksson kom tvåa i herrar B, Gotlandsränna med 614 poäng.

På damsidan i klass A slutade Anna Johansson tvåa på 717 poäng.

I klass B kom Hanna Lundgren på andra plats med 609 poäng. Hanna tävlade också i 2-mannalag tillsammans med Josefin Mattsson som gjorde sitt första DM. De blev tvåa med 1 154 poäng.

Sara Hertzberg som också gjorde sitt första DM tävlade i 2-mannalag tillsammans med Angelica Warnemark där de blev trea med 1 146 poäng.

Team Kinnekulle HBK har i dag en spelartrupp på 28 spelare. En ökning med femtio procent då de sedan oktober förra året även har förmånen att ha med spelare från Skara i sin förening.

Det blev en lyckad söndagseftermiddag i Mariestads bowlinghall med många härliga skratt och hejarop. Mycket bra kämpat av alla deltagare.

Nu närmast väntar SM som går i Skövde den 4-12 maj.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy