Annons

Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Vänsterpartiets årsmöte hölls i järnvägsvagn

Text: 

Bille, Erik K, Johnny, Daniel, Kajsa, Susanne, Bo, Birgitta, Martin, Irina, Erik och Roland på gruppfoto i tågvagnen.

Annons

Onsdagen den 20 mars höll Vänsterpartiet i Skara sitt årsmöte. Mötet hölls denna gång i en mycket annorlunda och oväntad lokal nämligen en av museijärnvägens gamla personvagnar, som kördes fram till perrongen vid Skara station.

Vänsterpartiets möteslokal är på plats.

Bo Karlsson valdes till ny ordförande medan styrelsens ledamöter i övrigt blev Johnny Edvinsson, Martin Johansson, Daniel Junehagen Sand, Bille Karlsson, Susanne Staf och Erik Westlin.

Annons

Vid mötet kunde vänsterpartisterna se tillbaka på ett år med bra valresultat, nya medlemmar, uppskattade visaftnar på Stureplan och stort engagemang för ambulanserna i Skara. Det kommande året vill man naturligtvis fortsätta att vara aktiva såväl i kommunpolitiken som i regionen.

Annons

Inbjuden gäst och mötesordförande var Erik Kyrkander från Falköping, andre vice ordförande för miljönämnden i Västra Götalandsregionen. Han konstaterade att Vänsterpartiet växer starkt efter regeringens januariöverenskommelse. Som ledamot i miljönämnden uppmanade han alla att höra av sig med frågor, synpunkter och engagemang kring regionens klimat- och miljöarbete.

Annons

Annons

Till toppen av sidan