Annons

Annons

Annons

Annons

Skara

Toppolitiker får fribiljetter till Melodifestivalen

Lidköpings kommun har fått 550 fribiljetter till tre olika föreställningar när Melodifestivalen kommer till stan.

Annons

550 fribiljetter har Lidköpings kommun fått till helgens Mellofest. Toppolitikerna är de som får fribiljetterna till den tv-sända deltävlingen. Kommunen har bestämt sig för att lotta ut ett antal av de andra biljetterna.

60 politiker och kommunala chefer från alla Skaraborgs kommuner får två fribiljetter var och har bjudits in till fredagens genrep av den stora mellofesten.

– Där har man tänkt det här med samarbetsstärkande aktivitet, säger Andrea Johansson, projektledare för Melodifestivalen på kommunen till P4 Skaraborg.

Annons

Annons

Lidköping hoppas på att de inbjudna ska bli inspirerade av besöket och och vilja arrangera liknade event på sina egna orter. De 550 fribiljetterna är utspridda på de tre olika föreställningarna: Genrepet på fredagen, matinén på lördagen och Tv-sändningen på lördagen.

Efter intervjun med P4 Skaraborg tog även Lidköpings kommun beslutet att lotta ut ett 50-tal biljetter till Lidköpingsborna.

– Du sådde ett frö där. Vi kommer att gå ut mer mer information om hur detta går till på måndagen, säger Andrea Johansson till P4 Skaraborg.

Lidköpings toppolitiker och chefer är de som får tillgång till biljetterna till den tv-sända deltävlingen på lördagskvällen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan