Annons

Annons

Annons

Annons

Många ville läsa om tursamma Skarabon

Text: 

En butiksöppning, nypremiär för Enjoy och en Triss-vinnare i Skara tillhörde nyheterna som lockade flest läsare på SkLT:s sajt i veckan. Här listas de mest lästa nyheterna:

Nyheten att Gunilla Magnusson från Skara skrapat hem 250 000 kronor i tv var något som många ville läsa om.

1. Då öppnar Bygg-Max i Skara

Butiksöppningarna duggar tätt på Coop-området. Tidigare har Dollarstore, Jem&Fix och Elon flyttat in där. Nu är det Bygg-Max tur.

Annons

Annons

2. Skarabon Gunilla vann 250 000 på Triss

Fru Fortuna var med Gunilla Magnusson när hon en dag i oktober beslutade sig för att köpa ett par Triss-lotter i en butik i centrala Skara. En av dem var en vinstlott, som tog henne ända till tv-soffan i TV4:s Nyhetsmorgon. Totalt 250 000 kronor vann Skarabon, som nu avslöjat vad hon ska använda pengarna till - läs mer i vår artikel.

3. Polisen bekräftar - försvunne Per-Erik funnen död

För en vecka sedan hittades den försvunne 83-åringen från Fagersanna död. Då hade hundratals frivilliga, polis och personer från Försvarsmakten sökt efter honom. Efteråt tackade mannens anhöriga alla som hjälpt till att söka.

4. Nu öppnar nya Enjoy

I veckan slog restaurang Enjoy i Skara på nytt upp portarna. Ivan Dao, hustrun Marianna och deras personal välkomnade Skaraborna med ett nytt koncept för Enjoy: sushi, thai- och vietnamesisk mat av hög kvalitet.

Annons

5. Stig lämnar Rosers - Bengt ny vd

I veckan kunde SkLT berätta att Rosers fått en ny vd. I en intervju förklarade Bengt Roser att han tar över ansvaret och varför brodern Stig lämnar verksamheten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan