Annons

Annons

Annons

Futsal

Varnhems IF:s hyllning till Alexander Wilhelmsson

Text: 

Alexander Wilhelmsson var en stor profil i Skaraidrotten.

Varnhems IF var en av klubbarna han var engagerad i – och de hedrar nu hans minne på sina matchtröjor.

Varnhems IF nya matchtröja där klubben hedrar Alexander Wilhelmsson.

Alexander Wilhelmsson gick bort i slutet av februari 2018, 29 år gammal.

Annons

Något som mottogs med stor sorg i Skaraidrotten där han under många år var involverad på flera håll. Någon vecka senare hölls en minnesstund inför innebandyderbyt mellan Skara och Varnhem. Skara HF och Skara HK hade detsamma i sin respektive hemmamatch efter beskedet.

Annons

Och nu har alltså Varnhems IF gjort ytterligare en sak för att hylla den av alla så omtyckte Alexander Wilhelmsson, även kallad "Chippen" (Christian Wilhelmsson var hans favoritspelare i fotbollslandslaget).

LÄS MER: "Alex var en riktig krigare"

På futsallagets nya matchtröjor finns ett rött hjärta och texten "Chippen".

– Vi bestämde oss på en ledarträff för två månader sedan att han skulle vara med på tröjorna. Vi ville hedra honom efter att han hastigt avled i våras. Han har alltid varit med på matcher och cuper och nu finns han alltid med oss, säger Alush Jusufi i Varnhems IF.

Hur minns du honom?

– "Chippen" var en glädjespridare, men som kunde ryta in när det behövdes. Han kunde ta vilka uppgifter som helst – kiosk, sekretariatet men framförallt ville han coacha. Han ville alltid vara med på varje match så han betydde väldigt mycket för oss spelare, ledare och alla i föreningen.

Annons

Varnhem bar tröjorna i lördagens premiärmatch i division 2 där det blev seger med 4–2 mot Deportivo Götene CF i Vilanhallen, Skara.

Varnhems futsallag.

LÄS OCKSÅ: Skara IBK står bakom systrarnas insamling efter pappans bortgång

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan