Annons

Annons

Annons

Emtunga

Seinabo Sey till Vara Konserthus

Seinabo Sey är en av landets största artister. Med det nya albumet I’m A Dream och den storslagna Globen-konserten i närminnet åker Seinabo ut på en omfattande turné i vår och den 23 februari gästar hon Vara Konserthus.

Seinabo Sey kommer till Vara konserthus.

Seinabo Seys album nummer två – I’m A Dream – landade i september 2018, bara veckor innan hon tog sig an mäktiga Ericsson Globe för sin största headlinespelning någonsin. En konsert som det fortfarande vördnadsfullt viskas om i huvudstaden. Albumet togs i sin tur emot av lysande recensioner av en enig kritikerkår: ”Det dyker inte upp många sådana sångare per generation, men en sådan sångare är Seinabo Sey” skrev Jan Gradvall. Jan Andersson på Göteborgs-Posten för samma linje menar att: ”den känslan, att lyssna på något man inser kommer hålla i längden, är ett svårslaget kvalitetstecken …det är som en vacker träff i solar plexus. Det svindlar framför ögonen.”

Nu beger sig Seinabo alltså ut i landet för att bjuda på samma magi som Stockholmspubliken bjöds på i oktober. Ett av stoppen blir Vara konserthus.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan