Annons

Annons

Annons

Konståkning

Lyckad säsongsupptakt för Skara KF

Skara KF:s säsongsupptakt har varit händelserik och lyckad. Flera av klubbens åkare har tävlat och nått framgångar. Därtill slog SKF:s skridskoskola nyligen säsongsrekord i antalet besökare.

Skara KF:s har lockat många nyfikna åkare till ishallen under säsongsupptakten.

Skara KF-åkarna som deltog i Isknallen i Borås.

Annons

Annons

Skara KF-åkarna som tävlade i Stenungsund.

Under de senaste veckorna har det varit febril aktivitet i Skara KF. Träningar och förberedelser har anordnats för klubbens tävlingsåkare, bland annat höll klubben i en träningstävling den 7 oktober.

LÄS MER: Lyckat sommarläger för Skara KF

Den välbesökta skridskoskolan har varit igång sedan tre veckor och i helgen var det dags för klubbens tävlingsåkare att göra säsongsdebut. I Borås arrangerades Isknallen och där tävlade Rebecca Cederqvist i ungdom 13 stjärnklass. Saga Holm, Ebba Holm, Meja Samuelsson, Emmy Wratt och Stina Olsson i miniorer stjärnklass. Bland dessa var det flera åkare som gjorde tävlingsdebut och samtliga tilldelades ett omdöme och pris.

LÄS MER: Skara KF presenterade World on Ice

I Stenungsund arrangerades Bergepokalen och där tävlade Nora Björkman i ungdom 15 B2, Anna Steen, Ebba Areflykt, Ella Essgärde, Esther Pedersen, Hannah Moberg i ungdom 13 B. Där utmärkte sig Nora Björkman med en första plats i sin klass.

I helgen slog den populära skridskoskolan, som resulterat i flera nya åkare i klubbens nybörjargrupp, säsongsrekord i antalet besökare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan