Annons

Annons

Annons

Annons

Idolvinnaren tar turnén till Skaraborg

Chris Kläfford vann Idol 2017 och turnerar nu för fullt. I höst kommer han till Skaraborg. Men redan i sommar kommer han till Skara och spelar på en av Sommarkvällarna.

Annons

I höst ger sig Chris Kläfford ut på en större turné, "The imagine tour ". Två av turnéstoppen är i Skaraborg, han startar turnén på Vara konserthus och kommer sedan tillbaka för att spela på Skövde stadsteater.

29-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg har en ständigt växande fanskara, även världsartister som Bryan Adams hör dit. Adams fick via kontakter höra några av Chris låtar och skickade direkt en hälsning att han gillade vad han hörde.

Idol-vinnaren är en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018, enligt ett pressmeddelande. Han kommer resa land och rike runt med över 50 stopp. Han stannar inte där, redan i höst ger han sig ut på en större turné, "The imagine tour ", som startar den 24 oktober i Vara Konserthus. Denna gång med fullt band och stor produktion. Den 1 november återvänder han till Skaraborg för att spela på Skövde stadsteater.

Annons

Annons

Men vi behöver inte vänta ända till höst för att få se honom i Skaraborg. Den 2 augusti kommer Chris Kläfford till Sommarkvällen i Skara och spelar.

Chris Kläfford vann Idol 2017 och publiken drabbades av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Just "Imagine", från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel “Treading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan