Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Stureplan fixar festival i helgen

I helgen är det dags för Culture slam - Stureplansfestivalen med liveuppträdanden, ABBA-konsert, matmarknad, stadslopp och mycket annat. Konferencier är Nassim Al Fakir.

Nassim Al Fakir är konferencier på Culture Slam - Stureplansfestivalen som är på lördag.

I början av vårterminen 2018 startade projektet Culture slam – Stureplansfestivalen upp. Kulturprojektet som Stureplan, Skara Kommuns ungdomsverksamhet, beviljats medel från Kulturrådet för att genomföra. Projektet vänder sig till barn och ungdomar i åldrarna 7 till 19 år i Skara Kommun. Under terminen har deltagarna fått ta del av en mängd olika kulturaktiviteter som utmynnar i en stor kulturfestival den 26 maj dit hela Skara är inbjudna.

Annons

Annons

Under dagen är det fullt program både på Djäknescenen och Hötorget i Skara. Det blir matmarknad, liveuppträdanden, stadslopp, ABBA-konsert, sambatåg och mycket mer. Som konferencier för dagen står ingen mindre är Nassim Al Fakir. På matmarknaden blir det också stand up med Petter Bristav.

Evenemanget tjuvstartar redan på kvällen den 25 maj med en förfestival för ungdomar i Stureplans café där de som besöker Stureplan kan provspela kursdeltagares eget dataspel, lyssna till Poetry Slam-tävling och framträdanden från en öppen scen samt delta i en workshop med musikartisten och musikpedagogen Edo Bumba.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan