Annons

Annons

Annons

Annons

Tjeckisk cirkus till Skövde

Nycirkusföreställningen innebär att akrobatik, teater, dans och drama möts på en hög nivå.

Annons

Det lär kunna bli fängslande, hisnande och spännande show i Skövde.

Föreställningen beskrivs som livfull, vild och uppfriskande annorlunda.

Som ett av de äldsta tjeckiska nycirkus- och dockteatersällskapen, hemmahörande i Prag, lever medlemmarna i Cirk La Putyka i en uppriktig kärlek till genren i alla dess aspekter.

Det handlar om att akrobatik, teater, dans och drama möts på en hög nivå.

Den världsberömda gruppen gästar Skövde i ett arrangemang av Riksteatern Skövde kommande onsdag, den 11 april på Stadsteatern i Skövde Kulturhus.

Inspirerad av regissörens och flera medverkandes familjehistoria och konstnärernas personliga bakgrund, inbjuder föreställningen Roots hela familjen (från ca 13 år) till en rafflande och visuellt imponerande och nästan överväldigande cirkusupplevelse.

Annons

Annons

Tillsammans med de åtta artisterna dyker vi in i Cirk La Putykas fantasifulla, gripande och kärleksfullt kaotiska värld.Publiken kan se fram emot en rolig resa från cirkusens tidiga dagar med udda karaktärer och bländande kostymer, kraftfullt artisteri, dynamisk koreografi och ett omtumlande soundtrack.

En scenvärld har skapats där obegränsad uppmärksamhet har ägnats åt detaljerna, och där ett antal överraskningar väntar publiken.

Njut av Cirk La Putykas estetik och uppriktiga entusiasm.

– Var och en av oss kommer från olika delar av världen. Vi har olika erfarenheter och olika berättelser i bagaget, men vi förs alla samman genom cirkusen. Det är detta som vi vill dela med dig, säger regissören Rostislav Novak.

Annons

Annons

Till toppen av sidan